Vastgoedfoto thumbnailVastgoedfoto thumbnailVastgoedfoto thumbnailVastgoedfoto thumbnailVastgoedfoto thumbnail
Lijstergalm 7, 8520 Kuurne
Open in maps

Prachtige moderne BEN-woningen TE KOOP gelegen in Kuurne.

vanaf € 449.000

Omschrijving

Prachtige moderne BEN-woningen TE KOOP gelegen in Kuurne.
Uiteraard zijn de woningen duurzaam en ecologisch met een E-peil van maximum 20 dankzij 6 zonnepanelen, vloerverwarmingen een lucht-water warmtepomp. Hetgeen een korting betekent van 50% op het kadastraal inkomen gedurende de eerste 5jaar.
Beide woningen zijn voorzien van een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en 2 afzonderlijke toiletten. Indeling: een inkom, gastentoilet, open keuken, berging en lichtrijke leefruimte die uitgeven op de ruime tuin. Ze zijn ook voorzien van een vaste trap die leidt naar de polyvalente en ruime zolderverdieping die vrij kan worden ingericht.

De ligging van deze mooie woningen is zowel rustig als centraal. In een rustige zijstraat van de Kattestraat. Op wandelafstand van scholen, winkels en alle diensten en voorzieningen. He centrum van Kuurne ligt op amper 1 km. De R8 is maar 2 km verwijderd en op een kleine 10 minuten bereik je de oprit van de E17. De vele winkels in en rond het Ring Shopping Center van Kuurne liggen op 2,5 km.


Ontwikkelaar/bouwheer: Chapter George
Architect Katrien Bauters

Maak nu uw afspraak via tom@immoroba.be voor meer info over deze prachtige nieuwbouwwoningen!

Panden

  • * Prijs van de wooneenheid excl. Kosten

Heeft u nog vragen of wenst u dit pand te bezoeken?

Jouw expert Tom Wielfaert 056 140 200 Contacteer Tom